Izvor: BSC Happy
02.03.2023 u 14:22
2

„RUSIJA JE KRIVA ZA SVE“: Blinken na samitu G20

Američki državni sekretar Entoni Blinken je tokom čitavog samita G20 u Indiji koristio Rusiju kao razlog za neslaganje među silama, smatrajući da je Rusija glavna prepreka ka kolektivnom miru i rešenju ukrajinske krize

Blinken je izjavio da je i sam sastanak nemoguće izvesti, upravo zbog onoga što Rusija čini u Ukrajini. „Na žalost, ovaj sastanak je ponovo poremećen ničim izazvanim ratom Rusije protiv Ukrajine, namernom kampanjom uništavanja civilnih ciljeva i njenim napadom na ključne principe Povelje UN“, rekao je on.

On je napomenuo da je 141 država glasala za osudu Rusije u UN za, kako kaže, napad na Ukrajinu. „Moramo nastaviti da pozivamo Rusiju da prekine svoj agresorski rat i povuče se iz Ukrajine zarad međunarodnog mira i ekonomske stabilnosti“, dodao je Blinken.

ANTIRUSKA KAMPANJA Entoni Blinken doputovao u Kazahstan sa upozorenjem!

Državni sekretar SAD je rekao da postoji „nula dokaza“ da Putin želi diplomatskim putem da okonča ovaj rat. „Naprotiv, svi dokazi idu u drugom pravcu“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„RUSIJA JE KRIVA ZA SVE“: Blinken na samitu G20”

  1. Blinken politički šetač i huškač po planeti doneo rat Evropi i nesporazume po kontinentima. On je ratni tragač i nosilac američke ratne politike demokratske stranke koja je „Š“ od demokratije. Amerika postala ne sigurna za poštovanje muđunarodnog prava i mira u njemu. Nije više dobro došla ta politika ne uvažavanja drugih slobodnih naroda!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter