Izvor: Sputnik Srbija
15.09.2022 u 15:34
0

Rusija je zainteresovana za svestrano jačanje odnosa sa svakom državom!

Predsednik Rusije Vladimir Putin tokom sastanka sa liderom Kine Si Đinpingom i predsednikom Moldavije Uhnagijnom Hurelsuhom izjavio je da je Rusija zainteresovana za jačanje odnosa sa svim zemljama.

„Rusija je zainteresovana za svestrano jačanje odnosa sa svakom državom. Moram da primetim da se ti odnosi razvijaju dinamično, plodotvorno i na uzajamno korisnoj osnovi“, rekao je Putin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PUTIN: Pokušaji stvaranja unipolarnog sveta neprihvatljivi su za većinu zemalja!

Kako je dodao, „format Rusija-Kina-Mongolija od posebnog je značaja i efikasno dopunjuje bilateralnu saradnju“.

„Ovako blisko trilateralno partnerstvo u potpunosti je prirodno, uzimajući u obzir kako geografsku blizinu, tako i dugogodišnje tradicije prijateljstva i uzajamne podrške, poštovanje i simpatije naših naroda“, kazao je Putin.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter