Izvor: Kurir.rs
14.05.2023 u 18:29
0

OGROMNA VATRENA KUGLA NAPRAVILA LOM: Rusija poslala 21 dron na vojni silos

Kako prenosi Dejli mejl, čini se da Vladimir Putin cilja na skladišta municije u zapadnoj Ukrajini.

Ukrajinski grad Hmeljnicki potresla ogromna eksplozija nakon što je Rusija poslala 21 bespilotnu letelicu u vojni silos raketa izazvavši ogromnu vatrenu loptu u kojoj je „povređeno 30 ljudi“

RUSIJA OŠTRO REAGOVALA NA LAŽNE NAVODE: „Uspešno odbijamo svaki neprijateljski napad“

Ukrajinski grad Hmeljnicki potresla je ogromna eksplozija nakon što je Rusija navodno poslala 21 bespilotnu letjelicu u vojni silos izazvavši ogromnu vatrenu kuglu u kojoj je na desetine povređeno.

Prema podacima Državne administracije u oblasti Hmeljnicki, samo dve žrtve su hospitalizovane od skoro 30 povređenih. Navodi se da su Rusi preko noći napali Ukrajinu dronovima Šahed. Upozorenje o vazdušnom napadu oglasilo se u 3:05 ujutro, a za sat vremena stanovnici su čuli jake eksplozije. Četiri drona pogodila su vojni objekat i izazvala eksploziju koja je oštetila obližnje stambene objekte, kao i druge zgrade. Još 17 dronova je oboreno od strane PVO.

Vojna uprava Hmeljnickog oblasti saopštila je:

„Danas je neprijatelj ponovo napao Hmeljnicki udarnim dronom, pogodivši jedan od kritičnih infrastrukturnih objekata u regionu, koji se nalazi izvan naselja. Međutim, do sada imamo 21 povređenu osobu. Dvojica su hospitalizovana, ostalima je ukazana lekarska pomoć i prebačeni su na ambulantno lečenje“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter