Izvor: Tanjug/BSC Happy
19.05.2023 u 08:26
0

KIJEV BEZ SNA, UKRAJINA POD PROJEKTILIMA: Rusko masovno LANSIRANJE

Ukrajinska vojska saopštila je da je rano jutros uništila 19 dronova i projektila od 28 koliko ih je Rusija ukupno lansirala.

Rusija je ovog meseca povećala broj raketnih napada, a ukrajinske vlasti tvrde da je razlog za to strah Moskve od očekivane kontraofanzive.

 – Tri rakete lansirane iz Crnog mora i 16 dronova je oboreno. Granatiranje se nastavlja skoro svakodnevno – rekao je portparol ukrajinskih vazduhoplovnih snaga Jurij Ihnat.

OKA NISU SKLOPILI: Ruski avioni nadletali Ukrajinu, KIJEV strahovao od udara „KINŽALA“ VIDEO

Ranije je objavljeno da su se tokom noći širom Ukrajine oglasile sirene za vazdušnu opasnost, kao i da su u pojedinim oblastima prijavljene eksplozije, ali nije bilo žrtava.

Zvaničnici u Donjeckoj oblasti, koja je pod kontrolom Moskve, saopštili su da su ukrajinske snage posle ponoći ispalile osam projektila na grad Donjeck, ali nije navedeno da li je bilo žrtava.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter