Izvor: Kurir.rs
22.03.2023 u 08:05
0

SPREČEN OFANZIVNI ATAK? Pokušaj napada dronovima na rusku Crnomorsku flotu u Sevastopolju!

Od eksplozija bespilotnih letelica izleteli su prozori u Domu Moskve na trgu Nahimov, kao i na jednoj kući.

Ruska Crnomorska flota je u ranim jutarnjim satima uspešno odbila napad površinskih dronova na Sevastopoljski zaliv, na Krimu, saopštio je na svom Telegram kanalu guverner Sevastopolja Mihail Razvožajev.

UKRAJINSKI DRONOVI NAPALI SEVASTOPOLJ: Rusi celu noć lansirali krstareće rakete i dronove kamikaze!

On je naveo da su uništena ukupno tri drona koji su pokušali da uđu u zaliv i da ratni brodovi nisu uništeni. „Naši mornari su pucali na njih iz malokalibarskog oružja. Radila je i PVO“, napisao je guverner Sevastopolja, gde je glavna baza Crnomorske flote.

Ukrajinske snage od jula prošle godine periodično koriste bespilotne letelice za napad na Sevastopolj, kao i na druge objekte na Krimu. Većinu dronova, kako navodi ruska agencija, obara sistem PVO.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter