Izvor: Tanjug
24.05.2023 u 16:35
0

PESKOV REŽE JASNIM NARATIVOM: „Ruska vojska i graničari rade na zaštiti teritorije“

Pres-sekretar predsednika Ruske Federacije Dmitrij Peskov rekao je danas da ruska vojska, graničari i relevantne službe rade svoj posao da zaštite teritorije Ruske Federacije od napada iz Ukrajine.

POHVALE OD PESKOVA: „Putin i Erdogan su veoma ozbiljne političke ličnosti“

Kako prenosi RIA novosti, ukrajinska diverzantsko-izviđačka grupa ušla je u ponedeljak na teritoriju Grajvoronskog okruga Belgorodske oblasti, nakon čega je u regionu uveden pravni režim protivterorističke operacije.

„Naša vojska, naši graničari i nadležne službe rade svoj posao“, rekao je Peskov novinarima na pitanje da li Kremlj razgovara o merama za sprečavanje sličniһ napada na regione Ruske Federacije u budućnosti. U utorak je rusko Ministarstvo odbrane saopštilo da su ukrajinske nacionalističke formacije koje su izvršile invaziju na oblast Belgoroda poražene i da je više od 70 terorista ubijeno. Kako su saopštile vlasti Belgorodske oblasti, od posledica delovanja ukrajinskiһ diverzanata, jedan civil je poginuo, a 13 je povređeno. Istražni komitet Ruske Federacije najavio je pokretanje krivičnog postupka po šest članova, uključujući teroristički napad.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter