Izvor: Kurir.rs
20.01.2023 u 08:39
0

RUSKA VOJSKA POSTAVLJA MOĆNO ORUŽJE NA KROVOVE ZGRADA: Svi zanemeli nakon snimka PVO sistema „PANCIR! (VIDEO)

Kompleks Pancir je projektovan za blisko pokrivanje civilnih i vojnih objekata. Primljen je u službu ruske vojske 2012. godine.

Na društvenim mrežama kruže snimci na kojima je prikazano kako ruska vojska postavlja PVO sisteme Pancir na krovove zgrada.

RUSKA I BELORUSKA VOJSKA ZAPOČELE VOJNE VEŽBE BLIZU GRANICE SA UKRAJINOM: Kijev strahuje od iznenadnog napada!

Na fotografijama se mogu razlikovati najmanje dva mesta, gde su već postavljeni kompleksi za zaštitu prestonice od vazdušnih i raketnih napada –na krovove Ministarstva odbrane i poslovnog centra u ulici Teterinski broj 8.

Kompleks Pancir je projektovan za blisko pokrivanje civilnih i vojnih objekata. Primljen je u službu ruske vojske 2012. godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema vojnim blogerima i novinarima, vojna komanda je odlučila da ojača vazdušni štit ruske prestonice nakon što su ruski obaveštajci dobili dovoljno dokaza o sposobnosti vojske Ukrajine da pogodi ciljeve u glavnom gradu Ruske Federacije, i da bi Kijev zaista mogao da izvede takve napade.

Zanimljivo je da, u zavisnosti od njegove konfiguracije, PVO sistem Pancir-S1 teži do 30 tona, a ruska vojska je nekako uspela da podigne takve grdosije.

Na jednom od snimaka vidi se ogromna dizalica koja postavlja Pancir na vrh poslovnog centra.

Na drugom se tvrdi da je sistem postavljen na krov zgrade ruskog Ministarstva odbrane.

O svemu ovome za sada nema zvaničnih potvrda. Ranije su očevici i mediji objavili postavljanje sistema PVO Tor i Pancir u Podmoskovlju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter