Izvor: Kurir.rs/Redacted
05.06.2023 u 12:13
0

BIVŠI AMERIČKI OBAVEŠTAJAC PRAVO U METU: Ruska vojska će uništiti ukrajinske vojnike koji su prošli NATO obuku

Riter je ranije rekao da Rusija koristi ultraprecizne satelite za praćenje kretanja i delovanja Oružanih snaga Ukrajine, što će promeniti tok sukoba u Ukrajini.

Ruska vojska će tokom kontraofanzive uništiti vojnike ukrajinskih oružanih snaga koje je obučio NATO, smatra bivši američki vojni obaveštajac Skot Riter.

PESKOV REŽE JASNIM NARATIVOM: „Ruska vojska i graničari rade na zaštiti teritorije“

„Ukrajinci čak neće moći ni da probiju rusku liniju odbrane, biće pobijeni pre nego što stignu donde. Od njih neće ostati ništa“, izjavio je ekspert za program „Redacted“.

Prema njegovim rečima, ukrajinske trupe ne prolaze odgovarajuću obuku u vojnim bazama NATO-a, jer nemaju dovoljno vremena da se u potpunosti pripreme pred kontraofanzivu.

On je takođe naglasio da će ovi vojnici morati da „popune rupu“ u redovima Oružanih snaga Ukrajine nakon više hiljada gubitaka među Ukrajincima tokom bitke za Artjomovsk, ali vojnika i dalje neće biti dovoljno za uspešan napad.

Riter je ranije rekao da Rusija koristi ultraprecizne satelite za praćenje kretanja i delovanja Oružanih snaga Ukrajine, što će promeniti tok sukoba u Ukrajini.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter