Izvor: Kurir.rs
31.12.2022 u 14:45
0

OVAKO IZGLEDA NEBO POSLE PRELETA RUSKIH KRSTAREĆIH RAKETA: Sa Kaspijskog jezera i Crnog mora prema ciljevima u Ukrajini!

Iznad Astahanske oblasti u poslednjih par meseci ruska strateška avijacija izvodi napade na Ukrajinu, a sa kaspijskeg jezera dejstvuje Kaspijska flotila čiju udarnu snagu flotile čine tri raketne fregate klase "Gepard" namenjen za borbu protiv svih vrsta plovila površinskih i podvodnih kao i ciljeva u vazduhu.

Ruska strateška avijacija zajedno sa Crnomorskom flotom i Kaspijskom flotilom izveli su poslednjeg dana 2022. godine žestoki udar na ukrajinsku prestonicu Kijev i više gradova.

NOVOGODIŠNJI NAPAD RUSKE STRATEŠKE AVIJACIJE NA UKRAJINU: Detonacije u Kijevu, Nikolajevu i Zaprožju!

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak, za koji se tvrdi da je načinjen u Astahanskoj oblasti u Ruskoj Federaciji gde se vide tragovi krstarećih raketa H-101 i Kalibr koji su lansirani na ciljeve u Ukrajini iz zone Kaspijskog jezera.

Naime iznad Astahanske oblasti u poslednjih par meseci ruska strateška avijacija izvodi napade na Ukrajinu, a sa kaspijskeg jezera dejstvuje Kaspijska flotila čiju udarnu snagu flotile čine tri raketne fregate klase „Gepard“ namenjen za borbu protiv svih vrsta plovila površinskih i podvodnih kao i ciljeva u vazduhu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kaspijska flotila je dobila na značaju u ruskoj strateškoj viziji kada je izvela seriju udara krstarećim raketama na terorističke položaje u Siriji u oktobru 2015. godine.

Za sada nema potvrde od kada je snimak, ali se veruje i mnogi tvrde da je nastao danas posle žestokog raketnog napada uoči Nove godine na Kijev.

Podsetimo, ukrajinska prestonica Kijev napadnuta je raketama danas popodne. Navodno e u gradu čulo osam žestokih detonacija, a eksplozije su zabeležene i u predgrađima. Na meti ruskih raketa su Kramatorsk, Nikolajev, ali i Hmeljnicka oblast koja je posle udara raketa napadnuta i dronovima kamikazama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter