Izvor: Tanjug
31.10.2022 u 15:41
0

Ruske trupe osujetile su pokušaj ukrajinske vojske da probije odbrambenu liniju u Hersonskoj oblasti!

Zamenik načelnika ruske administracije u Hersonu Kiril Stremousov saopštio je da su ruske trupe osujetile pokušaj ukrajinske vojske da probije odbrambenu liniju u blizini grada Berislava u Hersonskoj oblasti.

Dodao je da su Ukrajinci u napadu izgubili dva tenka, prenosi TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Danas su ukrajinski neonacisti pokušali da napreduju u oblasti Berislava, ali je napad odbijen i dva tenka su uništena“, rekao je on.

NADA SE OZBILJNOM RAZVOJU KINE I BRAZILA U BUDUĆNOSTI: Si Đinping čestitao Luizu Inasiju Luli da Silvi pobedu na predsedničkim izborima!

Stremousov je pre dva dana izvestio da su snage pod kontrolom Kijeva izvele napad na područje sela Bruskinskoje, ali da je ruska vojska uspešno potisnula neprijatelja na početne položaje.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter