Izvor: Tanjug
10.08.2022 u 19:43
0

Ruski div u proizvodnji čelika Evraz prodaje svoje severnoameričke podružnice! Traže se kupci!

Velika ruska čeličana i rudarska kompanija Evraz objavila je danas da planira prodaju svoje severnoameričke podružnice i da je počela da traži kupce.

U saopštenju, objavljenom na veb sajtu kompanije čije je sedište u Velikoj Britaniji, navodi se da se postupak prodaje sprovodi prema generalnoj licenci britanske Kancelarije za sprovođenje finansijskih sankcija (OFSI), prenosi Raša tudej.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PROTEST ZBOG KRŠENJA VAZDUŠNOG PROSTORA: Estonija pozvala na razgovor ruskog ambasadora!

„Moguća transakcija će biti predmet regulatornih i korporativnih odobrenja i važećih zakona o sankcijama i zahtevaće odobrenje nadležnih organa za sankcije, uključujući OFSI“, piše u saopštenju.

Evraz Severna Amerika opisuje sebe kao vodećeg, vertikalno integrisanog proizvođača proizvoda od čelika za severnoamerička železnička, energetiska, industrijska i građevinarska tržišta. Ima kapacitet proizvodnje čelika od 2,3 miliona tona godišnje.

Akcije Evraza suspendovane su iz trgovanja na Londonskoj berzi u martu, a u maju je vlada Velike Britanije uvela sankcije kompaniji i jednom od njenih glavnih akcionara, Romanu Abramoviču.

Ovaj proizvođač čelika ranije se ubrajao među najveće kompanije u Britaniji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter