Izvor: Kurir.rs/secretmag.ru
05.07.2022 u 17:33
0

RUSKI MILIONER PEONAĐEN MRTAV: Evo sa kojim sve kompanijama je bio povezan, svi sumnjaju u jedno!

Jurij Voronov (61) pronađen je mrtav u svojoj vikendici u bogatom predgrađu Sankt Petersburga, oko dva sata popodne u ponedeljak.

Voronov je upucan u glavu. Vodio je transportnu kompaniju koja je imala kontakte sa Gaspromom. Jurij Voronov je osnivač i izvršni direktor transportno-logističke kompanije Astra-Šiping, specijalizirane, između ostalog, za ugovore s Gaspromom na Arktiku

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Jurij je pronađen kako pluta u bazenu svoje vile sa metkom u glavi. Pored njega nađen je pištolj i nekoliko čaura na dnu bazena, prenosi Dejli Mejl. On je šesti bogati Rus koji je umro – treći u istom predgrađu Sant Petersburga – u misterioznim okolnostima na početku ove godine. Mnogi od njih bili su povezani sa Gaspromom.

Ruska istražna komisija ispituje Voronovu smrt, koju trenutno pripisuju „svađi sa poslovnim partnerima“.

DŽONSON SE NAPRAVIO LUD: „Zaboravio“ na optužbu za nedolično seksualno ponašanje

Voronovljeva udovica rekla je policiji da je on napustio grad 1. jula, i napomenula da se pre toga opijao oko dve nedelje. Ona je dodala da je njen suprug počeo da pije jer je izgubio mnogo novca zbog nesuglasica sa izvođačima i partnerima. Njegova žena je prijavila istražiteljima da je Voronov verovao da je bio prevaren tako što su nečasni partneri proneverili veliku sumu novca.

Kako je preneo secretmag.ru Astra-Shipping je 2020. završio s gubitkom od 95 miliona rubalja, 2021. – 65 miliona rubalja.

Sudskomedicinsko veštačenje je preliminarno pokazalo da je hitac ispaljen iz neposredne blizine. Procinjeno vreme smrti je između 00:00 i 5:00 sati 4. jula. Istražitelji ispituju kome je pripadao pronađeni pištolj. Prema snimcima nadzornih kamera koje je pregledala policija, niko nije ušao ni izašao iz kuće od 1. jula.

Voronov je inače šesti bogati Rus koji je umro pod misterioznim okolnostima od početku ove godine. Mnogi od njih bili su povezani sa Gaspromom.

Broj smrti u ovom predgrađu, (ovo je treća smrtu istom predgrađu) izazvao je glasine da su ubistva nameštena da izgledaju kao samoubistva.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter