Izvor: Kurir.rs
04.01.2023 u 09:21
0

RUSKI NOVINAR RUSIMA UPUTIO PARALIŠUĆU PORUKU: „Život je precenjen, ne treba se bojati smrti, pogotovu kad idemo u raj!“

Gosti u emisiji podržali su Solovjova, rekavši da su Rusi ranije živeli iz dana u dan, a sada imaju „daleki san, viši cilj“.

Ruski propagandista Vladimir Solovjov je u svojoj emisiji uživo na ruskoj državnoj televiziji izjavo da je „život veoma precenjen“ i da je smrt ionako neizbežna.

SUSPENDOVAN RUSKI NOVINAR KOJI JE POZVAO NA DAVLJENJE DECE U UKRAJINI: Evo kako je postupilo uredništo na reči Antona Krasovskog! (VIDEO)

„Reći ću nešto zbog čega će me mnogi kritikovati. Život je veoma precenjen. Zašto se plašiti onoga što je neizbežno? Pogotovo kada idemo u raj. Smrt je kraj jednog zemaljskog puta i početak drugog. Ali plašiti se toga i pustiti da utiče na vaše odluke...“ rekao je Solovjev.

On je naveo primer generala Apti Alaudinova, pomoćnika Ramzana KAdirova i komandanta jedinice „Ahmat“ koji je rekao da ne može da se boji smrti jer je religiozan čovek, već da se boji da ne izneveri svoje ljude.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Gosti u emisiji podržali su Solovjova, rekavši da su Rusi ranije živeli iz dana u dan, a sada imaju „daleki san, viši cilj“.

U emisiji je rečeno da, „vredi živeti samo za nešto za šta možeš da umreš, a tako i treba da bude“.

Solovjev je takođe rekao da ruski vojnici na frontu u Ukrajini imaju „veoma jasno razumevanje za šta se bore i zašto se bore“.

U emisiji su takođe ponovljene tvrdnje da se Rusi u Ukrajini navodno „bore protiv Satane“ .

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter