Izvor: Kurir.rs
01.05.2023 u 14:54
0

STRAVIČNI SNIMAK IZ PAVLOGRADA: Eksplozija pa udarni talas, a onda serija detonacija (VIDEO)

Na objavljenom snimku jasno se vidi kretanje udarnog talasa, a onda i serija detonacija.

Ruski raketni napad na Pavlograd i dalje odjekuje, kao jedan od najjačih raketnih udara na Ukrajinu u poslednja dva meseca. Snimak koji je isplivao govori o jačini detonacije, kao što se vidi i udarni talas.

OGLASILA SE RUSKA VOJSKA: Raketni napad na Ukrajinu je osveta za teroristički napad u Brjanskoj oblasti!

Naime, na drupštvenim mrežama pojavio se u celosti snimak trenutka kada je posle pogotka eksplodirala fabrika za proizvodnju raketnog goriva, kao i skladište PVO raketa. Na snimku se vidi širenje udarnog talasa.

Kako su opisali svedoci u nedelju uveče eksplozija se čula na daljini od 40 kilometara od mesta pogotka rakete, a u radijusu od 16 km udarni talas je oštetio neke stambene kuće, a na nekim zgradama popucala su stakla.

 

Za sada nema detaljnih informacija o tome kolika je razmera štete, a ruska strateška avijacija je i u ponedeljak rano ujutro krenula u novi napad na ciljeve u Ukrajini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter