Izvor: BSC Happy
24.03.2023 u 08:44
0

SAD BOMBARDUJU SIRIJU: Odmazda za ubijenog vojnika!

Američka vojska izvela je niz vazdušnih udara u Siriji, na grupe orijentisane prema Iranu, u znak odmazde za ubijenog saborca i pet ranjenih.

Napad na američko osoblje dogodio se u koalicionoj bazi u blizini Hasake na severoistoku Sirije oko 13.38 sati u četvrtak.

Američki ministar odbrane Lojd Ostin rekao je da su uzvratni udari izvedeni po nalogu predsednika Džoa Bajdena.

IZRAEL ŽELI RAT!: Novi napad na Siriju!

 – Nijedna grupa neće nekažnjeno da udari na naše trupe – poručio je Ostin.

Napadi na američko osoblje se dogodilo, bar kako se navodi, u četvrtak kada je iranski dron po njima osuo paljbu, ubio jednog i ranio još pet muškaraca, dok prema nekim navodima broj ranjenih je veći za jednu osobu.

U fokusu medija nije sam napad na položaje u Siriji, već ranjeni američki vojnici i jedan ubijeni, dok se sam napad skoro i ne pominje, ili se pominje kao logičan sled okolonosti nakon napada na Amerikance u četvrtak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter