Izvor: TANJUG
07.04.2022 u 07:24
0

SAD prete INDIJI zbog Rusije! Evo šta su poručili iz Bele kuće!

SAD su upozorile Indiju da vodi računa da njeno partnerstvo sa Rusijom ne bude previše blisko, nakon ruske invazije u Ukrajini, rekao je glavni ekonomski savetnik Bele kuće Brajan Dis.

„Naša poruka indijskoj vladi je da će troškovi i posledice prelaska u eksplicitnije strateško usklađivanje s Rusijom biti znacacjne i dugoročne“, rekao je Dis obraćajući se novinarima, a prenosi Bi-Bi-Si.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dis, koji je direktor Nacionalnog ekonomskog saveta Bele kuće, naglasio je da postoje oblasti u kojima su SAD razočarane odlukama Kine i Indije, u kontestu invazije.

Indija je odbila da uvede sankcije Rusiji.

Ova zemlja, koju SAD vide kao nekog ko može da se suprotstavi moći Kine u Aziji, najveći je uvoznik ruskog oružja, navodi Blumberg.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter