Izvor: BSC Happy
11.03.2023 u 09:51
0

SALVA UDARA PO KIJEVU: Ruska ofanziva u znaku pobede!

Ruska ofanziva koja je krunisana zauizimanjem Bahmuta, sprovodena je uspešno. Zapadni mediji i zvaničnici tvrde suprotno.

Kijev i Zapad tvrde da su ruske trupe icrpljene, mada stanje na frontu govori nešto drugačije. Ukrajinske trupe su u fazi povlačenja, Bahmut je u ruskim rukama. Udari po Kijevu i ostalim ukrajinskim gradovima u četvrtak jasno govore ko ima primat u ovom ratu i kome, bar u ovoj fazi rata, pobeda pripada.

Rusija je u četvrtak ispalila rakete vredne stotine miliona dolara, uključujući šest hipersoničnih projektila „Kinžal“, koji se navode kao superoružje na koje NATO nema odgovor.

MOSKVA PRED VRATIMA: Kijev pred kapitulacijom

Ukrajini su stradali ponajviše elektroenergetski sistemi, dosta je štete na infrastrukturi, a o gubicima ukrajinske vojske i da ne govorimo, ako uzmemo u obzir to da je uništen dobar deo avijacije te zemlje.

Nastupiće zatišje ofanzive i udara, zapadni zvaničnici se naivno nadaju da je u pitanju nedostatak municije Rusa, ili je ipak u pitanju priprema neke veće ofanzive.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter