Izvor: HAPPY BSC
09.02.2023 u 12:01
0

„SAMO TAKO NASTAVITE, MORAVJECKI!“ Zaharova izjave poljskog premijera nazvala „divljom mržnjom“

Moravjecki je u intervjuu italijanskom listu "Corriere della Sera" rekao da Poljska sukob u Ukrajini smatra egzistencijalnom pretnjom za sebe i Evropu.

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova nazvala je izjave poljskog premijera Mateuša Moravjeckog da je sukob u Ukrajini „egzistencijalna pretnja” Poljskoj i Evropi delom „divlje mržnje”.

– Čega je više u ovim argumentima: gluposti ili podlosti? I jedno i drugo su deo divlje mržnje. I samodestruktivno je, kao što znate. Samo tako nastavite, Moravjecki. Vaš bes radi da vas pobedi – napisala je Zaharova na svom Telegram kanalu, prenosi RIA Novosti.

„TE ČINJENICE TREBA DA KOMENTARIŠE BELA KUĆA“ Zaharova o navodima Herša o umešanosti SAD u eksplozije na Severni tok

Moravjecki je ranije u intervjuu italijanskom listu „Corriere della Sera“ rekao da Poljska sukob u Ukrajini smatra egzistencijalnom pretnjom za sebe i Evropu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter