Izvor: Tanjug
19.08.2022 u 18:34
0

Saopštenje iz Jelisejske palate nakon razgovora Makrona i Putina, evo šta je dogovoreno!

Francuski predsednik Emanuel Makron rekao je ruskom kolegi Vladimiru Putinu u telefonskom razgovoru da je zabrinut zbog bezbednosnih rizika u nuklearnoj elektrani Zaporožje u Ukrajini, saopštila je danas Jelisejska palata.

Kako se navodi, dvojica predsednika dogovorila su se da nastave razgovore narednih dana, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prethodno je Kremlj saopštio da je Putin potvrdio u razgovoru sa Makronom spremnost Rusije da inspektorima Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) pruži neophodnu pomoć prilikom posete nuklearnoj elektrani Zaporožje.

„Ruska strana je potvrdila spremnost da inspektorima Agencije pruži neophodnu pomoć“, navodi se u saopštenju, prenela je RIA Novosti.

PUTIN RAZGOVARAO SA MAKRONOM O NAPADIMA NA ZAPOROŽJE: Evo šta je poručio francuskom predsedniku

Navodi se i da je razgovor održan na inicijativu francuske strane i da su dvojica lidera istakla značaj što hitnijeg odlaska misije IAEA u nuklearku Zaporožje.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter