Izvor: Sputnjik
23.08.2022 u 08:00
0

Sastanak Erdogana i Asada može biti održan već u septembru

Turski i sirijski predsednici Redžep Tajip Erdogan i Bašar Asad mogli bi da se sastanu na samitu ŠOS-a u septembru u Uzbekistanu, saopštila je iranska novinska agencija Tasnim, pozivajući se na svoje izvore.

TURSKA SE ZALAŽE ZA MIR U UKRAJINI Redžep Tajip Erdogan izjavio je da želi da posreduje na sastanku Putina i Zelenskog!

– Predsednik Rusije (Vladimir Putin) pozvao je Erdogana da učestvuje na sastanku Šangajske organizacije za saradnju u Uzbekistanu. Putin je pozvao i Asada da učestvuje na ovom sastanku – piše agencija. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako navodi agencija, lider turske partije „Rodina“ Dogu Perinček uskoro će otputovati u Siriju kao deo političke i diplomatske delegacije, gde će se sastati i razgovarati sa predsednikom Bašarom Asadom.

– Prema dobijenim informacijama, Perinčeka će na ovom putovanju pratiti jedan broj bivših ministara i veterana turske diplomatije, a izveštaj o ovom putovanju biće podnet turskim vlastima – navodi se u izveštaju.

Erdogan je ranije rekao da ga je ruski kolega Vladimir Putin pozvao na sastanak ŠOS-a u Uzbekistanu u septembru.

Samit ŠOS će biti održan u Uzbekistanu u septembru.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter