Izvor: tanjug
06.08.2021 u 18:23
0

SAVET BEZBEDNOSTI ZABRINUT: Rat u Avganistanu ušao u smrtonosniju fazu

Rat u Avganistanu ušao je u novu, smrtonosniju i razorniju fazu sa više od 1.000 civila ubijenih u poslednjih mesec dana tokom ofanzive talibana, izjavila je danas specijalna izaslanica Ujedinjenih nacija za Avganistan Debora Lajons u Savetu bezbednosti.

VAŽNO:

U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Apel NEVINOG ČOVEKA osuđenog na 20 godina robije:“Sve mi je smestila zbog ljubomore!“

ISPRAĆAJ LAZANSKOG NA VEČNI POČINAK: Sahranjen veliki čovek i novinar – prisustvovao veliki broj ljudi, među njima i Milomir Marić i predsednik Vučić (FOTO)

VUČIĆ: Napadi na srpske svetinje na KiM apsolutno su nedopustivi!

STRAVIČNI DETALJI KRIVIČNIH DELA BELIVUKOVOG KLANA: Šejić štapom za bilijar SILOVAO NAVIJAČA?!

-Strana koja je iskreno posvećena rešenju postignutom pregovorima ne bi rizikovala tolike civilne žrtve jer bi shvatila da će proces pomirenja biti veći izazov što se više krvi prolije-rekla je Lajonsova. 

Talibani su zauzeli desetine okruga i graničnih prelaza poslednjih meseci i izvršili pritisak na nekoliko glavnih gradova provincija, uključujući Herat na zapadu i Kandahar na jugu, u trenutku kada se strane trupe povlače iz Avganistana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter