Izvor: Sputnik Srbija
31.07.2022 u 17:17
0

ŠEF KRIMSKOG PARLAMENTA: Napad dronom na štab Crnomorske flote u Sevastopolju je taktika otvorenog terorizma

Šef krimskog parlamenta Vladimir Konstantinov nazvao je napad dronom na štab Crnomorske flote u Sevastopolju taktikom otvorenog terorizma.

„Prešavši na taktiku otvorenog terorizma Kijev u propagandne svrhe nanosi takve udare koji ne proizilaze iz logike rata“, napisao je Konstantinov na svom Telegramu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SNAŽNA PODRŠKA IZ DONJECKA RUSKOJ OPERACIJI U UKRAJINI: „Uništite ostatke banderovske bande da bi nastupio mir! Naši dedovi su se borili protiv njih!“(VIDEO)

Prema njegovim rečima, nadležne službe će detaljno rasvetliti sve okolnosti napada.

Ukrajinski neonacisti koriste svaku priliku da izvedu naše društvo iz ravnoteže, unesu mu uznemirenost i sumnju u neizbežni ishod specijalne vojne operacije. Upravo zato je napad na štab flote izveden na Dan mornarice“, naglasio je Konstantinov.

Šef parlamenta je uveren da će se iz onoga što se dogodilo izvući najozbiljniji zaključci i da na odgovor neće morati dugo da se čeka.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter