Izvor: Kurir.rs
22.02.2023 u 21:09
0

ŠEF VAGNERA OBJAVIO UZNEMIRUJUĆU SLIKU UBIJENIH VOJNIKA: „Mesto gde sakupljamo mrtve“! (FOTO)

Prigožin je na društvenim mrežama objavio i fotografiju zvaničnog zahteva ruskoj vojsci da Vagner grupu snabde municijom kako bi mogli da osvoje Bahmut.

Jevgenij Prigožin, osnivač zloglasne ruske plaćeničke grupe Vagner, objavio je na društvenim mrežama fotografiju za koju tvrdi daprikazuje desetine mrtvih Vagnerovaca, koji su navodno nestali 21. februara.

SVE VEĆA TENZIJA IZMEĐU VAGNEROVACA I RUSKIH SNAGA? Prigožin optužio vojni vrh za veleizdaju!

Za njihovu smrt okrivio je „izgladnjivanje granatama“ i „one koji su morali da reše problem snabdevanja Vagnera dovoljnom količinom municije.“

Prigožin tvrdi da mu zahtev nije ispunjen.

„Nisu nam poslali municiju. Još nam je ne daju. Sada je 10 ujutru, 22. februar. Nisu preduzeli nikakve korake da nam nabave municiju„, objavio je Prigožin uz fotografiju Vagnerovih mrtvih plaćenika.

„Objavljujem fotografiju, to je jedno od mesta gde sakupljamo mrtve. To su momci koji su juče umrli od takozvanog izgladnjivanja municijom“, najavio je Prigožin, a zatim dodao:

„Moglo je biti pet puta manje. Toliko majki, žena i dece će dobiti njihova tela.“

Rusko Ministarstvo odbrane optuženo za „veleizdaju“

Podsećanja radi, Prigožin je juče optužio rukovodstvo ruskog Ministarstva odbrane za „izdaju“ zbog, kako je rekao, činjenice da njegova privatna vojna kompanija, koja pokušava da osvoji Bahmut, nije dobila potrebnu municiju.

„To je veleizdaja u vreme kada se Vagner bori za Bahmut i svaki dan gubi stotine boraca“, rekao je tada Prigožin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter