Izvor: Kurir.rs
04.03.2023 u 11:10
1

PUBLIKA ISMEJALA SERGEJA LAVROVA U INDIJI, ALI NISU SHVATILI BIT: Pokušavamo da zaustavimo rat koji je pokrenut protiv nas upotrebom Ukrajine! (VIDEO)

Moderator je kritički ispitivao Lavrova, a ministar spoljnih poslova je više puta saopštavao stavove da je: NATO je pravi agresor, i da Rusija ima vekovne pretenzije na Ukrajinu.

Na indijskoj konferenciji, ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov pokrenuo je lavinu smeha kada je u svom govoru tvrdio da je Rusija zapravo napadnuta od strane Ukrajine, na šta mu se publika smejala, a da li su shvatili poentu i istinsku bit?

LAVROV IZNEO JASAN STAV: „Zapadne zemlje ne nameravaju da sprovode sporazume koji se odnose na Srbe na KiM

Pomenuti događaj dogodio se na konferenciji u Nju Delhiju i to pri kraju Lavrovljevog polusatnog nastupa na Raisina konferenciji u Nju Delhiju, multilateralnom sastanku o geopolitici i geoekonomiji.

Zatim su usledila pitanja iz publike, jedan gledalac je želeo da zna kako rat utiče na energetsku strategiju Rusije prema azijskim zemljama i posebno prema Indiji.

Sergej Lavrov je počeo: „Znate, rat koji pokušavamo da zaustavimo i koji je pokrenut protiv nas upotrebom Ukrajine…“ Zatim je posustao – jer mu se publika smejala.

Scena je postala viralna na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PUBLIKA ISMEJALA SERGEJA LAVROVA U INDIJI, ALI NISU SHVATILI BIT: Pokušavamo da zaustavimo rat koji je pokrenut protiv nas upotrebom Ukrajine! (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter