Izvor: BSC Happy
27.01.2023 u 17:25
2

SESTRA KIM DŽONG UNA ODLUČNO: Severna Koreja će „stajati u istom rovu“ zajedno sa vojskom i narodom Rusije

Kim Jo Džong je osudila odluku SAD da preda tenkove "Abrams" Ukrajini kao "podli korak".

Severna Koreja će uvek „stajati u istom rovu“ rame uz rame sa ruskom vojskom i narodom, rekla je Kim Jo Džong, zamenik direktora odeljenja za javnost i informisanje Radničke partije Koreje, sestra severnokorejskog lidera Kim Džong Una.

U izjavi koju je objavila novinska agencija KCNA, ona je obećala da će Severna Koreja „uvek stajati u istom rovu, zajedno sa vojskom i narodom Rusije, koji su ustali u odbranu dostojanstva i časti države i suvereniteta i bezbednost svoje zemlje“.

Ona je osudila odluku SAD da preda tenkove „Abrams“ Ukrajini kao „podli korak“.

„PUTIN ĆE UZVRATITI“: „Rusija je sada u RATU protiv NATO-a i Zapada, pretnja globalnog sukoba sve veća!“

– Ne sumnjam da će svako oružje kojim se SAD i Zapad ponose izgoreti u prašinu i pretvoriti se u staro gvožđe pred nemilosrdnim borbenim duhom i moći herojske vojske i naroda Rusije – rekla je Kim Jo Džong.

Sestra severnokorejskog lidera je takođe naglasila da Ukrajina „nije pustinja na Bliskom istoku, gde su pre 20 godina američki tenkovi bili slobodni da uzmu bilo kakvu slobodu“, i izrazila mišljenje da ako nije bilo SAD, onda „svet bi postao svetlije, sigurnije i mirnije mesto.

– Nikakvi nepromišljeni pokušaji neće dozvoliti snagama imperijalističke koalicije da savladaju herojski duh vojske i naroda Rusije, koji se odlikuju vatrenim patriotizmom, otpornošću i jakim moralom – rekla je Kim Jo Džong.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sjedinjene Američke Države su 25. januara objavile nameru da Kijevu obezbede 31 tenk „Abrams“.

Nemačka vlada je potvrdila da će poslati 14 tenkova „Leopard“ u Ukrajinu iz rezervi Bundesvera i izdati dozvole za ponovni izvoz drugim zemljama.

Ranije su planove da Kijevu obezbede tenkove objavile vlasti niza zapadnih zemalja.

Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov rekao je medijima da Kremlj to doživljava kao „direktnu umešanost zapadnih zemalja u sukob“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “SESTRA KIM DŽONG UNA ODLUČNO: Severna Koreja će „stajati u istom rovu“ zajedno sa vojskom i narodom Rusije”

  1. Bravo!!! Dosta je bilo zapadne „demokratije“,dosta su ubijali,klali,razarali,unistili,drugih drzava i naroda. Rusija do pobede!!? ❤️🇷🇸🇷🇺❤️🇷🇸🇷🇸🇷🇺❤️🇷🇺🇷🇸🇷🇸🇷🇸❤️🇷🇸🇷🇸

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter