Izvor: Tanjug
05.08.2022 u 12:34
0

ŠETNJA TRGOM LAFAJET SE UMALO ZAVRŠILA KOBNO: Četiri osobe u kritičnom stanju nakon udara GROMA u blizini Bele kuće!

Četiri osobe su bile u kritičnom stanju nakon što ih je pogodio grom nedaleko od Bele kuće, saopstili su lokalni zvaničnici iz Vašingtona.

BELA KUĆA OSUDILA ODLUKU KINE DA LANSIRA RAKETE KOD TAJVANA: Provokativne akcije Pekinga dugogodišnji pokušaj da promeni status kvo!

Portparol vašingtonske Vatrogasne i vanredne službe Vito Mađolo rekao je da su oko 18.50 sati po lokalnom vremenu u četvrtak dva muškarca i dve žene išli trgom Lafajet, iz smera Bele kuće, kada je grom udario u njihovoj neposrednoj blizini.

Agenti tajne službe i lokalna policija su se našli u blizini i odmah su pomogli unesrećenima, dodao je Mađolo, a četvoro povređenih je prebačeno u obližnje bolnice.

„To što im je odmah pružena pomoć je ključno za ishod njihovog zdravstvenog stanja“, dodao je Mađolo.

„Četvoro povređenih su, očigledno, stajali u blizini drveća u lokalnom parku kada je grom udario“, kazao je Mađolo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Drveća nisu bezbedna mesta tokom oluja“, podsetio je on.

Nakon velikih vrućina koje su išle preko 35 stepeni tokom dana u četvrtak, na oblast Vašingtona se sručila jaka oluja predveče.

„Njujork tajms“ citira statistiku američkih Centara za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) gde se navodi da je šansa da čoveka pogodi grom manja od jedan u milion, a da blizu 90 odsto ljudi preživi udar.

Od 2006. godine, dodaje CDC, zabeleženo je 444 smrtnih slučajeva u SAD od udara groma, a samo u ovoj godini poginulo je devet osoba, pokazuju podaci Nacionalne meteorološke službe.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter