Izvor: TANJUG
15.09.2022 u 14:05
0

SILOVANE PA OBEŠENE O DRVO! Uhapšeni vinovnici zločina u Mumbaju

Policija je na severu Indije uhapsila šest osoba povezanih sa navodnim slučajem silovanja i ubistva dve devojke iz niže klase koje su pronađene kako vise sa drveta, saopštila je danas lokalna policija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tela dve devojke od 15 i 17 godina pronađena su u okrugu Lakimpur Keri u najmnogoljudnijoj saveznoj državi Utar Pradeš. 

Lokalni policijski službenik Sanjev Suman objasnio je da su četvorica osumnjičenih namamila devojke u polje i silovala ih.

Naveo je da je detaljna istraga još u toku, dodajući da prvi nalazi pokazuju da su devojke zadavljene maramom i da su obešene o drvo nakon silovanja.

Nasilje prema ženama, naročito prema onima koje pripadaju nižim staležima je endemsko u Indiji, gde neki još slede drevni sistem kasti.

Porodice žrtava rekle su policiji da su devojke oteli muškarci na motociklima, da su ih silovali, a potom ubili, preneli su lokalni mediji.

Zamenik glavnog ministra Utar Pradeša Braješ Patak izjavio je da će Vlada preduzeti sve mere da obezbedi pravdu za porodice žrtava.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter