Izvor: objektiv.rs
06.06.2023 u 16:14
0

NEMOĆNU JE ISKASAPIO I SPAKOVAO U KESE! Sin ubio majku u Odesi nakon svađe!

Sumnja se da je nakon svađe sin udario majku sekirom nekoliko puta, a kada je nemoćna pala na pod, on ju je zadavio. Nakon toga je telo odvukao u kupatilo, gde je telo isekao na delove i spakovao u torbe i kese

Ukrajinska policija uhapsila je muškarca (38), zbog sumnje da je 30. maja ubio svoju majku, a potom njeno telo isekao na delove i bacao u kontejnerima po Odesi.

Jeziv slučaj je otkriven kada je jedan građanin prijavio da je u kontejneru pronašao glavu žene dok je bacao đubre.

Policija je ubrzo stigla na lice mesta, a onda su počele da stižu dojave kako su pronađeni i drugi delovi tela.

Ubrzo je ustanovljeno da je žrtva 60-godišnja Ukrajinka, stanovnica Odese.

Nju je sin, kako se sumnja, nakon svađe udario sekirom nekoliko puta, a kada je nemoćna pala na pod, on ju je zadavio. Nakon toga je telo odvukao u kupatilo, gde je telo isekao na delove i spakovao u torbe i kese.

Potom je otišao kući, a vratio se sutradan kako bi se rešio delova tela.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter