Izvor: Kurir.rs
10.05.2023 u 12:47
0

SIN DRŽAO MRTVOG OCA U ZAMRZIVAČU VIŠE OD GODINU DANA: Otkrio stravičan razlog za ovo monstruozno delo

Policajci još pokušavaju da shvate kako je i kada starac umro, sin tvrdi da mu je otac umro godinu i po ranije i to prirodnom smrću. Porodični lekar je potvrdio da se nije čuo s pacijentom 'mesecima' i smatrao je to sumnjivim pre nego što je kontaktirao policiju.

Holandska policija u subotu je pronašla u zamrzivaču telo 101-godišnjeg muškarca koji je, kako se sumnja, umro „pre 18 meseci“ kada ga je sin (82) zamrznuo kako bi “ još mogao da razgovara sa njim“.

UKIDA SE PRITVOR ŽENI KOJA JE STAVILA BEBU U ZAMRZIVAČ: Evo šat je veštačenjem utvrđeno

Kako se navodi, očev doktor zabrinuo se zbog svog pacijenta, koji je je odjednom „nestao“ upozorivši policiju koja je kasnije pronašla telo u njihovoj kući u Landgrafu.

Sin, koji nije imenovan, objasnio je svoje postupke, rekavši da „nije želeo da ga izgubi, nedostajao bi mu.“

Zvaničnici su ponovo posetili kuću u ponedeljak popodne, tvrdeći da je kuća u „neredu“ i dali su sinu rok nedelju dana da sredi, pre nego što proceni da li može da nastavi da živi samostalno

Mumificirao majku i postavio na sofu

Ovo nije usamljen slučaj da su „deca“ držala godinama mrtve roditelje u stanovima. U februaru je policija u Poljskoj pronašla starijeg čoveka po imenu Marijan L. koji živi sa svojom preminulom i mumificiranom majkom, koju je iskopao iz njenog groba i postavio na sofu u dnevnoj sobi pre 13 godina.

Više od decenije, navodno bi sedeo i razgovarao sa telom u njihovoj kući u malom mestu Radlin, na jugozapadu Poljske. Leš je pronađen kada je zet 76-godišnjaka odlučio da poseti dom.

Policija je utvrdila da je čovek „verovatno iskopao telo majke odmah nakon sahrane, a zatim ga mumificirao i da je telo ostalo u ovoj kući od 2010. godine“.

Bez obzira na to, telo je očigledno bilo u ‘savršenom stanju’. Njegova majka je trebalo da bude ponovo sahranjena. Policija je saopštila da je Marijan L optužen za skrnavljenje leša.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter