Izvor: Tanjug
24.12.2022 u 18:45
0

Slavni engleski rok bend Pink Flojd sakupio je više od 600.000 američkih dolara za Ukrajinu tokom humanitarne akcije!

Slavni engleski rok bend Pink Flojd sakupio je više od 600.000 američkih dolara za Ukrajinu tokom humanitarne akcije u kojoj su fanovi donirali novac za pesmu „Hej, hej, rajz ap“, preneo je „Kijev independent“.

Pink Flojd je pesmu objavio u aprilu ove godine, kako bi pomogao da se „ublaže patnje“ ljudi u ratom razorenoj zemlji. U pesmi se, takođe, čuje vokal ukrajinskog pevača Andrija Hlivnjuka, preuzet sa klipa na kojem se vidi Ukrajinac kako peva na Sofijskom trgu u Kijevu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dejvid Gilmor i Nik Mejson iz Pink Flojda su donirali po 60.000 dolara, pa je ukupna suma premašila 500.000 funti, odnosno oko 602.000 dolara. Novac je namenjen u humanitarne svrhe Ukrajini.

„Pink Flojd želi da zahvali svima koji su podržali našu pesmu ‘Hej, hej, rajz ap'“, naveo je engleski bend. U tekstu „Kijev independenta“ ne navodi se ime suosnivača Pink Flojda Rodžera Votersa, koji je u oktobru rekao da je na „ukrajinskoj listi za likvidaciju“, posle njegovih izjava protiv zapadnog vojnog mešanja u krizu u Ukrajini i poziva Kijevu da zaključi mir sa Rusijom.

„GOVORIO SAM O TOME JOŠ PRE DVE GODINE“ Uzbunjivač Edvard Snouden ukazao na „predvidljiv ishod opasnog, ali popularnog novog trenda“!

Voters je tada, intervjuu za „Roling stoun“ odbacio optužbe da ponavlja ruske stavove o konfliktu u Ukrajini.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter