Izvor: Kurir.rs/Beta
12.02.2023 u 15:43
0

SMETNJA NA RADARU KOMANDE ZA VAZDUHOPLOVNU ODBRANU SEVERNE AMERIKE: Poleteo F-22 ali sumnjivi obejakt nije pronađen!

Kanadski premijer Džastin Trudo potvrdio je sinoć da je još jedan neidentifikovani objekat oboren iznad Severne Amerike, treći u poslednjih nedelju dana.

Borbeni avion poleteo je da istraži „smetnju na radaru“, ali nije identifikovao novi „objekat“ iznad američke države Montana, saopštila je rano jutros vojska SAD.

JAPAN, ITALIJA I VELIKA BRITANIJA ZAJEDNO ĆE RAZVIJATI BORBENI AVION NOVE GENERACIJE: Svi se pitaju samo jedno!

Vazdušni prostori iznad tog dela SAD bio je privremeno zatvoren u subotu uveče.

Komanda za vazduhoplovnu odbranu Severne Amerike (NORAD) saopštila je da će „nastaviti da prati situaciju“, nekoliko sati nakon kanadsko-američke operacije u kojoj je oboren objekat iznad Jukona, u Kanadi.

Kanadski premijer Džastin Trudo potvrdio je sinoć da je još jedan neidentifikovani objekat oboren iznad Severne Amerike, treći u poslednjih nedelju dana.

I kanadska i američka avijacija su podigle svoje avione, a prema rečima Trudoa, američki F-22 je oborio objekat.

Kanadski premijer je Trudo naveo da je bio u kontaktu sa američkim predsednikom Džozefom Bajdenom, kao i da će kanadske vlasti analizirati pronađene delove oborenog objekta.

Američka vojska je prošlog vikenda uništila kineski balon, a u petak je kod Aljaske oboren neodređeni objekat veličine malog automobila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter