Izvor: Tanjug
21.02.2023 u 14:19
0

SNABDEVANJE UKRAJINE ORUŽJEM – NAJVEĆA LOGISTIČKA OPERACIJA OD DRUGOG SVETSKOG RATA: Razgovori Kulebe i NATO-a u Briselu

 Ukrajinski ministar spoljnih poslova Dmitro Kuleba izjavio je da se na današnjem sastanku sa predstavnicima NATO-a i Evropske unije razgovaralo o nabavci i proizvodnji oružja za njegovu zemlju.

-Razgovaralo se kako da se nabavi oružje i municija na efikasan način i kako da se to isporuči na bojno polje- rekao je Kuleba na zajedničkoj konferenciji za štampu sa generalnim sekretarom NATO-a i visokim predstavnikom EU za spoljnu politiku Žozepom Boreljom, u sedištu NATO-a u Briselu.

STOLTENBERG SA ŽALJENJEM IZJAVIO: „Odlukom Rusije demontirana cela arhitektura kontrole naoružanja“

Prema njegovim rečima, od februara 2022. godine Ukrajina i njeni parteneri „vode možda najveću logističku operaciju od Drugog svetskog rata“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter