Izvor: Sputnik Srbija
12.08.2022 u 07:19
0

SNAŽNE OPTUŽBE IZ MOSKVE: Ukrajinske snage i nacionalističke formacije se raspoređuju u predškolskim ustanovama, a stanovnici okolnih domova se ne evakuišu!

Ukrajinska artiljerija granatirala je danas nuklearnu elektranu u Zaporožju, usled čega je delimično oštećena termoelektrana i oprema basena sistema za hlađenje nuklearnih reaktora, ali važna infrastruktura nije pogođena, saopštio je general-pukovnik Mihail Mizincev, načelnik Centra za kontrolu nacionalne odbrane Ruske Federacije.

U saopštenju se, takođe, navodi da su ukrajinski neonacisti minirali mostove u Dnjepropetrovskoj oblasti kako bi se Rusija optužila za navodne neselektivne napade.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Rusija u SB UN UPOZORAVA: Zločinačke akcije Kijeva u pogledu Zaporoške nuklearne elektrane guraju svet na ivicu nuklearne katastrofe

On je naveo i da se ukrajinske snage i nacionalističke formacije raspoređuju u predškolskim ustanovama u DNR, Nikolajevu i Zaporožju, a stanovnici okolnih domova se ne evakuišu.

Mizincev je još naglasio da su ruski demineri onesposobili preko 480 hiljada eksplozivnih predmeta i da je ukupno provereno 16.271,89 hektara teritorije, 718 zgrada ( od čega 13 objekata od javnog značaja), četiri mosta i 135,01 kilometar puteva.

Istakao je da je Rusija dopremila u DNR i LNR i u Ukrajinu skoro 54 hiljade tona humanitarne pomoći.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter