Izvor: Kurir.rs
27.03.2023 u 18:09
0

EVO ZAŠTO TREBA MENJATI POLOŽAJ: „Rusi krenuli da gruvaju iz Gvozdike, a onda ih je primetio ukrajinski dron čudom preživeli!“

Kao rezultat su dobili direktan pogodak ukrajinske granate na samohodni top, koja je čak probila trup, ali na sreću, nije detonirala.

Na društvenoj mreži Telegram objavljen je jedan od mnogih snimaka iz rusku-ukrajinskog rata.

UKRAJINA U PANICI! Kijev traži hitno zasedanje Saveta bezbednosti UN u vezi sa razmeštanjem ruskog nuklearnog oružja u Belorusiji

Ovaj snimak je jasan primer zašto artiljerijsko oružjeu današnjim uslovima ratovanja treba da promeni položaj nakon svakih nekoliko hitaca.

Na snimku se vidi da je posada samohodnog topa 2S1 „Gvozdika“ kalibra 122 milimetra bila je ponesena pucnjavom sa jednog mesta, i nije se ni obazirala na upozorenja tenkovske posade u prolazu o prisustvu neprijateljskog drona na nebu.

Kao rezultat su dobili direktan pogodak ukrajinske granate na samohodni top, koja je čak probila trup, ali na sreću, nije detonirala.

Posada samohodne haubice i filmska ekipa bukvalno taj događaj mogu da slave kao svoj drugi rođenda, a posebnu sreću je imao vozač haubice koji je izašao iz samohodnog topa nepovređen, jer je granata pala na njegovo mesto.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter