Izvor: Kurir.rs
19.02.2023 u 16:29
0

SNIMLJEN MOMENAT UDARA IZRAELSKE KRSTAREĆE RAKETE U ZGRADU: Pogibija u raketiranju Damaska! (VIDEO)

Na društveni mrežama pojavili su se snimci trenutka kada je zgrada pogođena, kao i kako je izgledalu u unutrašnjosti stanova nedaleko od mesta eksplozije.

Izraelskom raketnom napadu koji se dogodio u subotu kasno uveče poginulo je pet osoba. Na meti izraelskih krstarećih raketa Delilah našao se stambeni kompleks Kafr Souseh u Damasku.

PRE 28 GODINA SVET SE NAŠAO NA IVICI NUKLEARNOG RATA: „Raketa je lansirana baš u zoni koju je trebalo da koriste američke balističke rakete da napadnu nekadašnji Sovjetski Savez!“

U ovom napadu pogođena je sedmospratna zgrada.

Na društveni mrežama pojavili su se snimci trenutka kada je zgrada pogođena, kao i kako je izgledalu u unutrašnjosti stanova nedaleko od mesta eksplozije.

I da je se navodi da je meta napada izraelske avijacije bila uništenje mesta boravka šiitskih formacija brigade Al Kuds i Hezbolah. Takođe meta napada bila je radarska stanica u Es Suvejdi.

Napad je izveden krstarećim raketama Delilah koje su lansirane sa borbenog aviona F-16I Sufa.

S druge strane pojavile su se i informacije da je avio baza Al Mezah bila meta. Inače ova vazduhoplovna baza naslanja se na međunarodni aerodrom Damask. Izraelske obaveštajne službe bazu Al Mezah naovde kao glavni punkt za snabdevanje Sirije iranskim naoružanjem i dolazak pripadnika Al Kuds brigade.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter