Izvor: Tanjug
24.05.2023 u 14:25
0

ŠOJGU JASNO STAVIO DO ZNANJA: „Rusija će brzo i oštro reagovati na napade“

Rusija će „brzo i veoma oštro“ reagovati na napade slične napadu ukrajinskih diverzanata na Belgorodsku oblast, poručio je danas ruski ministar odbrane Sergej Šojgu.

– Nastavićemo da reagujemo na takve akcije ukrajinskih militanata brzo i veoma oštro, rekao je Šojgu.

NJEGOV APEL JE „AMIN“: Šojgu pozvao da se udvostruči proizvodnja visokopreciznog oružja

On je dodao da će biti nastavljen sistematski rad na podršci učesnicima specijalne vojne operacije i njihovim porodicama.

– Za nas je važno da vojnici koji obavljaju zadatke u zoni specijalne vojne operacije znaju da su njihovi rođaci i prijatelji pod zaštitom države, rekao je Šojgu.

Ruska vojska je u utorak saopštila da je razbila ukrajinsku diverzantsku grupu koji su napali rusku pograničnu Belgorodsku oblast. Kako se navodi, ruske snage su ubile više od 70 „ukrajinskih nacionalista“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter