Izvor: Sputnik Srbija
20.08.2022 u 10:48
0

ŠOJGU: Mnogi Ukrajinci nisu prihvatili kijevsku politiku rehabilitacije nacizma, kao ni govor mržnje prema svemu što je povezano sa Rusijom!

Mnogi Ukrajinci nisu prihvatili politiku Kijeva koja je usmerena na rehabilitaciju nacizma, kao ni govor mržnje prema svemu što je povezano sa Rusijom, izjavio je ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu na Međunarodnom antifašističkom kongresu.

Posebna tema je neonacizam u Ukrajini. Zvanični Kijev je otvoreno sebe proglasio naslednikom krvavih ukrajinskih ekstremista. Vrhovna rada je militante OUN-UPA (Ukrajinska ustanička armija bila je oružano krilo Organizacije ukrajinskih nacionalista, a u Rusiji je zabranjena i proglašena za ekstremističku organizaciju) proglasila borcima za nacionalnu nezavisnost. Posle raspada Sovjetskog Saveza, Vašington je učinio sve da od Ukrajine stvori antipoda Rusiji. Promovisano je zakonodavstvo koje zabranjuje ruski jezik, ruske medije, rusku kulturu – sve što je povezano sa našom zemljom“, rekao je Šojgu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

RUSKA AVIJACIJA POGODILA POLOŽAJE „KRAKENA“: Likvidirano do 20 američkih plaćenika!

On je naglasio da mnogi u Ukrajini nisu prihvatili takvu politiku, pa ni stanovnici Donbasa koji se nisu prepustili režimu na vlasti u njegovim nacističkim težnjama. Šojgu je zaključio, da je upravo tada protiv njih pokrenuta brutalna kaznena operacija.

Prvi Međunarodni antifašistički kongres održava se u okviru vojno-tehničkog foruma „Armija-2022“ u izložbenom prostoru „Patriot“ u Podmoskovlju. Cilj kongresa je da se ujedine napori svetske zajednice u borbi protiv ideologije nacizma u bilo kom obliku.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter