Izvor: Sputnik Srbija
13.09.2022 u 09:32
0

ŠOJGU RAZGOVARAO SA MINISTROM ODBRANE JERMENIJE: Rusija će se pozabaviti situacijom na granici sa Azerbejdžanom!

Ministri odbrane Jermenije i Rusije Suren Papikjan i Sergej Šojgu tokom telefonskog razgovora dogovorili su se da preduzmu mere za stabilizaciju situacije na jermensko-azerbejdžanskoj granici, saopštio je jermenski vojni resor.

„Ministar odbrane Jermenije predočio je svom ruskom kolegi situaciju koja je nastala kao rezultat velike agresije Azerbejdžana na suverenu teritoriju Jermenije. Papikjan i Šojgu dogovorili su se da preduzmu neophodne korake za stabilizaciju situacije“, saopšteno je na sajtu jermenskog Ministarstva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vlada Jermenije obratila se Rusiji, ODKB i Savetu bezbednosti UN zbog zaoštravanja situacije na granici sa Azerbejdžanom

Istovremeno, azerbejdžanski mediji javljaju da su Baku i Jerevan postigli sporazum o prekidu vatre od 9.00 časova po lokalnom vremenu.

Ranije je Jerevan saopštio da je azerbejdžanska vojska gađala teritoriju Jermenije uz primenu artiljerije i bespilotnih letelica. Saopšteno je da ima mrtvih i ranjenih. Sa druge strane, Baku je optužio Jermeniju za napad na azerbejdžansku vojsku na granici.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter