Izvor: sputniknews.com
02.05.2022 u 15:02
0

ŠOKANTANO svedočenje ukrajinskog vojnika koji SE PREDAO Rusima: „Komanda nas je napustila! Nismo hteli da ratujemo, AZOV je rekao da će onda pucati u nas! (VIDEO)

Jedan Ukrajinac iz Marijupolja otkrio je da se dobrovoljno predao jer su ih svi napustili.

„Razlog predaje je jer nas je naša komanda napustila. Svi su nas napustili. Nismo želeli da ratujemo, rekli smo da ćemo otići – oni su rekli da će pucati na nas“, kazao je on, navodeći da su im pretnje uputili ekstremisti „Azova“

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Potresna ispovest iz Mariupolja: „Samo su Rusi omogućili koridore! Ukrajinci su pucali na ruske vojnike koji su na ramenima IZNOSILI DECU I BOLESNE IZ BOLNICE! “ (VIDEO)

„Želeli smo da izađemo iz Marijupolja, negde. Nismo znali kuda uopšte da idemo i šta da radimo. Jednostavno smo išli. Rekli smo, predajemo se, jer nismo hteli da ratujemo“, dodao je on.

Opširnije u videu:



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter