Izvor: Tanjug
11.04.2022 u 07:12
0

SPREMA SE NOVI NAPAD U UKRAJINI? Zelenski poslao strašnu poruku

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski ocenio je večeras da će sledeća nedelja biti vrlo nemirna jer se Rusija priprema za velike borbe na istoku Ukrajine.

Naveo je da se ruske snage spremaju za još snažnije akcije na istoku Ukrajine i da će koristiti još više raketa i bombi, ali je dodao da su Ukrajinci na to spremni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dodao je da vlasti planiraju da još aktivnije obezbđuju oružje i da budu još aktivnije na međunarodnoj sceni, prenosi Ukrinform.

KAKV PREOKRET! Ovome se niko nije nadao!

-Rusija će nastaviti da se plaši od toga da će izgubiti i od toga da će se istina saznati, rekao je Zelenski.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter