Izvor: Tanjug
04.11.2022 u 08:11
0

„SPREMITE SE, TO JE SVE ŠTO MOGU DA KAŽEM“ Tramp najavio moguću predsedničku kandidaturu!

Na skupu svojih pristalica u američkoj saveznoj državi Ajovi, bivši predsednik SAD Donald Tramp najavio je kao moguću treću kampanju za Belu kuću.

– Da bi naša zemlja ponovo bila uspešna, bezbedna i slavna, verovatno ću to morati da uradim ponovo. Spremite se, to je sve što mogu da vam kažem – rekao je Tramp.

UVAŽENI SUDIJA IZ NJUJORKA NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU: Formira se nezavisno telo za slučaj prevare u firmi Donalda Trampa!

Prema rečima bliskih saradnika, on je željan da se vrati u političku igru za predsedničke izbore, a jedan od njegovih viših savetnika koji nije želeo da bude imenovan rekao je Rojtersu da Tramp želi da se kandiduje i da to objavi pre Dana zahvalnosti, što bi mu dalo prednost u odnosu na njegove protivnike i da je on toga svestan.

Ako bi postao prvi kandidat republikanaca za nominaciju, to bi moglo da izbaci iz trke potencijalne stranačke rivale, rekli su njegovi savetnici, i dodali da je ipak moguće da bivši američki predsednik ipak odloži takvu odluku ili da se predomisli.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Nezavisni analitičari i izborne ankete u SAD prognoziraju da je velika verovatnoća da će republikanci na međuizborima sledeće nedelje osvojiti većinu u Predstavničkom domu američkog Kongresa i da će imati šansu da preuzmu kontrolu i nad Senatom, što bi im dalo mogućnost da blokiraju zakonodavnu agendu predsednika Džozefa Bajdena u naredne dve godine, navodi britanska agencija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter