Izvor: Telegraf
18.03.2023 u 10:41
0

ŽIVA SE ZAPALILA U AUTU! Suđenje za smrt Srpkinje u Las Vegasu odloženo zbog rasprave sudija

Suđenje za smrt Tine Tontor devojke iz Srbije, koja je tragično stradala kada je na njeno vozilo u punoj brzini naleteo NFL igrač Henri Rags odloženo je za početak maja zbog rasprave sudija.

Od sudije u Nevadi će ponovo biti zatraženo da odluči koji sudija treba da vodi preliminarnu raspravu u ovom slučaju, pišu svetski mediji.

https://happytv.rs/svet/nesreca-meksiko-ubijeni/555073/

Sudija iz Las Vegasa rekla je prošle sedmice Ragsu i njegovim advokatima da nema ovlašćenja da odluči da li ona ili neki drugi sudija treba da predsedava saslušanjem o tome da li ima dovoljno dokaza koji bi garantovali da se Ragsu sudi po optužbi za nesavesnu vožnju i vožnju pod uticajem koja je prouzrokovala smrt.

Advokati optuženog bivšeg sportiste rekli su da će ovo pitanje ponovo podneti Okružnom sudu, gde je sudija u januaru rekao da bi slučaj trebalo da bude dodeljen specijalnom sudu u Las Vegasu.

Ali sudija, koji je vodio te slučajeve, izuzeo je sebe, uz obrazloženje da je pričao o Ragsovom slučaju tokom njegove predizborne kampanje 2022.

Tužioci planiraju da iznesu dokaze da je Rags imao duplo veći nivo alkohola u krvi i da je njegov ševrolet jurio brzinom od 251 km/h pre nesreće u kojoj su poginuli 23-godišnja Tina i njen pas.

Nakon stravičnog udesa, koji se dogodio 2. novembra 2021. godine, Tinin automobil se zapalio i živa je izgorela.

Rags je u toj nesreći zadobio teže povrede i bio je kratko u bolnici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter