Izvor: BSC Happy
19.02.2023 u 12:02
0

ŠTA SE DESILO SA „VAGNEROVCIMA“? Šef milicije Luganska sluti da su POBIJENI!

Istočni ukrajinski regioni Lugansk i Harkov suočili su se sa novim napadima ruske vojske, uz pomoć novih boraca za koje deluje da su zamenili pripadnike Vagnera, saopštili su lokalni ukrajinski vojni lideri.

-Broj „Vagnerovaca“ se drastično smanjio ovih dana, u poređenju sa onim što smo videli prethodnih meseci. Najverovatnije su ubijeni u sektorima Bahmut i Soledar -rekao je šef regionalne milicije Luganska Serhij Hajdaj.

BRITANSKI MINISTAR ODBRANE PORUČIO: Ukrajina će dobiti moderne lovce tek nakon završetka sukoba

On je rekao da je grad Kreminja na istoku oblast najljuće borbe, ističući da je sveukupna situacija teška, ali potpuno pod kontrolom.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter