Izvor: Tanjug
31.01.2023 u 08:15
0

STOLTENBERG NAKON POSETE IZNEO JASAN STAV: „NATO nastavlja da jača partnerstvo sa Japanom!“

On je juče u Seulu pozvao Južnu Koreju da poveća svoju vojnu podršku Ukrajini, koja zbog svoje politike neslanja oružje zemljama u sukobu do sada nije slala oružje Kijevu.

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg rekao je danas, tokom posete Japanu, da će Alijansa nastaviti da jača svoje partnerstvo sa Japanom usred rata u Ukrajini.

STOLTENBERG APELUJE NA JUŽNU KOREJU: „Povećajte pomoć Ukrajini, najvažnije je da Rusija ne dobije rat!“

„Rat u Ukrajini je važan za sve nas i stoga smo takođe veoma zahvalni na podršci koju Japan pruža“, rekao je Stoltenberg u kratkom obraćanju posle pregleda japanskih odbrambenih snaga u vazdušnoh bazi Iruma.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On će se sastati sa japanskim premijerom Fumiom Kišidom. Stoltenbergova turneja u okviru koje je posetio i Južnu Koreju, ima za cilj jačanje veza sa zapadnim saveznicima u Aziji suočenim sa ratom u Ukrajini i sve većim tenzijama na sa Kinom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter