Izvor: Tanjug
25.01.2023 u 15:00
0

STOLTENBERG PORUČIO: „Leopardi će pomoći Ukrajini da se odbrani i pobedi!“

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg pozdravio je danas odluku Nemačke da pošalje tenkove "Leopard 2" Ukrajini i ocenio da će to pomoći Ukrajini da se odbrani i pobedi.

-Snažno pozdravljamo liderstvo kancelara (Olafa Šolca) i Nemačke u obezbeđivanju tenkova ‘Leopard 2’ Ukrajini u konsultaciji sa drugim NATO saveznicima i partnerima. U ključnom trenutku u ruskom ratu, ovo može da pomogne Ukrajini da se odbrani, pobedi i prevlada kao nezavisna nacija- naveo je Stoltenberg na Tviteru.

NEMAČKA MUDRO ĆUTI: Ko to još šalje tenkove u Ukrajinu?

Nemačka vlada odobrila je ranije danas slanje tenkova „Leopard 2“ Ukrajini, najpre 14 tih borbenih vozila, kao i njihov ponovni izvoz iz partnerskih zemalja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter