Izvor: sputniknews.com
25.04.2022 u 15:57
0

STRAŠNE OPTUŽBE NA RAČUN KIJEVA! Progon i ubistva novinara u neonacističkoj Ukrajini postali su rutinska praksa!

Generalni direktor MIA „Rosija sevodnja“ Dmitrij Kiseljov izjavio je, povodom planova Kijeva o ubistvu ruskog novinara Vladimira Solovjova, da je laganje jedini metod informacionog rada Ukrajine i dodao da je progon novinara u toj zemlji postao rutina koju ne osuđuju ni država, ni društvo.

Federalna služba bezbednosti (FSB) Rusije saopštila je danas da su uhapšeni neonacisti koji su planirali da po nalogu Kijeva ubiju voditelja televizijskog kanala „Rusija 1“ Vladimira Solovjova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Nažalost, progon i ubistva novinara u neonacističkoj Ukrajini postali su rutinska praksa, koju čak i ne osuđuju, ni država, ni društvo. Ubice jednog od najistaknutijih novinara i književnika Olesa Buzine nisu kažnjene, a kada su pušteni iz zatvora, gomila ih je nosila na rukama. Nacisti su nameravali da spale novinare podmetnuvši požar u televizijskom studiju ukrajinskog kanala ‘Inter’, onako kako su to uradili u Odesu. Kolege su tada pravim čudom uspele da pobegnu na krov, inače bi izgoreli tamo sa svom opremom, a takva je i bila ideja“, rekao je Dmitrij Kiseljov.

UZALUD PROVOCIRATE! Putin izjavio da Zapad želi da podeli rusko drušrtvo, ali to tako ne ide

On je naveo da trenutno nigde na svetu ne postoji suroviji odnos prema novinarima nego u Ukrajini.

„Režim prosto ne trpi slobodu govora, a bezočne laži su postale jedini metod informacionog rada u javnom polju. I onda i ne čudi to što ukrajinski režim planira terorističke napade na slobodu govora u Rusiji“, zaključio je Kiseljov.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter