Izvor: Kurir.rs
31.10.2022 u 10:06
0

Strateški bombarderi TU-95 po ko zna koji put ostavili Ukrajinu bez električne energije: Stravičan raketni udar o kojem bruji svet!

Ruski strateški bombarderi TU-95 iznad Rostovske oblasti rano jutros lansirali su talas od 40 krstarećih raketa na energetsku inftastrukturu Ukrajine.

SVE UKAZUJE NA OSVETU ZA SEVASTOPOLJ: Od ranog jutra razoreno 36 hidro i termoelektrana, kao i transformatora! (VIDEO)

Novi žestoki udar usledio je rano jutros tačno u 8.05 po srednje evropskom vremenu kao i 10.oktobra 2022 , dva dana posle napada na Krimski most. Ovaj put kao i tad na meti se našala energetska infrastruktura Ukrajine, s tim da su mete bile hidroekeltrane koje u prvim talasima napada nisu dirane.

Najveći gradovi Ukrajine Kijev, Odesa, Dnjepropterovsk, Odesa, Kremenčug, Krivi Rog, Harkov su se našli na meti, odnosno energetska infrastruktura koja je dovela do nestanka struje, interneta i vode u velikom delu Ukrajine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na meti raketa lansiranih sa TU-95 našli su se: Kijev, Dnjepropetrovsk, Vinica, Zaporožje, Poltava, Harkov, Kirovograd i Pavlograd.

U raketiranju napadnuti su sledeći objekti termoelektrane i hidroelektranCHPP-5 (Kijev), CHPP-6 (Kijev), Lavov CHP (Lviv), HE Kremenčug, DneproGes, Novodnestrovska HE. U Harkovu je stao metro jer je nestalo struje, kao i u Zaporožju.

U mnogim gradovima Ukrajine postoje problemi sa vodosnabdevanjem i strujom. U Kijevu oštećena elektroenergetsko postorjenje koje je ostavilo bez struje 350.000 stanova.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter