Izvor: Srbija Danas
18.09.2022 u 08:08
0

STRAVA I UŽAS: Preminula beba koja je bila zatvorena u vrelom autu – otac namerno ostavio dete u vozilu na 5 sati!

Jedan otac iz Ohaja suočen je sa optužnicom zbog smrti svog jednogodišnjeg sinčića nakon što ga je, kako tvrdi policija, namerno ostavio u vrelom automobilu.

Šef policije Nove Filadelfije Majkl Gudvin je u postu na “Fejsbuku” naveo da je otac, 19-godišnji Lendon Perot, dovezao bebu u hitnu pomoć. Međutim, tokom inicijalne istrage detektivi su otkrili da se informacije koje im je Perot dao ne poklapaju. Kad su ga suočili sa nedoslednošću u njegovim navodima, Perot je policiji ispričao šta se zaista dogodilo, preneo je CNN.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

STRAŠNA TRAGEDIJA NA KARABURMI: Kombi udario i usmrtio trogodišnje dete

– Dete je umrlo nakon što je bilo ostavljeno u autu bez nadzora oko pet sati, dok je vani temperaturi bila 30,5 stepeni. Tokom ispitivanja delovalo je da nije u pitanju slučajno zaboravljanje deteta već namerni čin kako dete ne bi bilo smetnja dok je (otac) u kući – ispričao je Gudvin.

Perot je suočen sa optužnicom za ubistvo – ugrožavanje deteta i ubistvo iz nehata – i zadržan je u pritvoru okruga Taskarovas uz kauciju od 250.000 dolara, dodala je policija.

CNN navodi da je poslednjih godina primećen povećan broj dece koja su umrla zbog toga što su ostavljena u vrelim automobilima. Dok je ove godine do sada bilo 22 takva slučaja, 2018. i 2019. je zabeležen rekordan broj od 53 umrla deteta, prema podacima Nacionalnog saveta za bezbednost.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter