Izvor: BSC Happy
18.05.2023 u 15:53
1

GENIJI KOJI SU STVORILI HIPERSONIČNE RAKETE: Danas IZDAJU Rusiju?

Trojica ruskih akademika koji su radili na tehnologiji hipersonične rakete suočavaju se sa "veoma ozbiljnim optužbama", saopštio je Kremlj u sredu, u istrazi o izdaji koja je uzbunila rusku naučnu zajednicu.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je da mu je poznato otvoreno pismo sibirskih naučnika u odbranu muškaraca, ali da je slučaj stvar službi bezbednosti. U pismu, objavljenom u ponedeljak, kolege Anatolija Maslova, Aleksandra Šipljuka i Valerija Zveginceva protestovale su zbog svoje nevinosti i navele da tužilaštvo preti da će naneti ozbiljnu štetu ruskoj nauci.

ON IMA PLAN: Putin u MOSKVI miri JERMENIJU i AZERBEJDŽAN

 – Svakog od njih poznajemo kao patriotu i pristojnu osobu koja nije sposobna da uradi ono za šta ga sumnjiče istražni organi –  rekli su. Predsednik Vladimir Putin se hvalio da je Rusija globalni lider u hipersoničnim raketama, sposobnim da putuju brzinom do 10 maha (12.250 km/h) kako bi izbegli protivvazdušnu odbranu. Ukrajina je u utorak saopštila da je uspela da uništi šest komada oružja u jednoj noći, iako je Rusija to osporila. Obaveštenja o akademskim konferencijama koja se protežu unazad više godina pokazuju da su uhapšeni naučnici bili česti učesnici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “GENIJI KOJI SU STVORILI HIPERSONIČNE RAKETE: Danas IZDAJU Rusiju?”

  1. Valjda je svima jasno kakvu su Rusi kaznu za izdaju pripremili , mislim da Amerikanci i svi ostali samo cekaju bas te Ruse koji znaju i koji su radili na hipersonicnim raketama a kada bi doznali time bi zavrsili rat naravno u svoju korist ili mozda i ne ali bi zrtve bile mnogo vece tada sa Ruske strane , zato ne treba iscikavati ljude , nisu svi cvrstog karaktera , mogu nekoga istrazivacasa Ruske strane i kidnapovati . Zaista ne bi se trebalo imati milosti u vezi izdaje , setimo se samo Simensa u vezi Irana , kada su Iranci dosli do kraja u vezi Atomske bombe Simens ih je pred sam svrsetak izdao a ljudi su to platili debelo toj nazovi firmi , ko se jos pouzda u takvu firmu sem Srba ?. Samnom nikada ne bi vise saradjivali , da se ja pitam, ali se ne pitam ni za sta , mogu samo da pisem svoja zapazanja , ali da znaju, Simens , zbog Irana i izdaje poslovnih stvari za sta su primali novac godinama , od cega su ziveli njihovi radnici i drzava i da se na kraju sve izda pa to je sramota nad sramotama za firmu . Ukrali su novac od Irana i Iranci bi trebali da ih tuze . Ako nije smela atomska bomba da se radi zasto su ulazili u posao, namerno su ih opljackali ?.

    3
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter