Izvor: Kurir.rs
09.02.2023 u 09:07
0

SUPRUGA UMIRE OD TUGE, TURSKA ZAVIJENA U CRNO: Golman koji je poginuo u zemljotresu bio SIROČE, a njegova sudbina je tragična!

Ahmet Ejup je odrastao kao siroče i nije imao nikoga kada ga je spazio trener Ahmet Zija Juče koji mu je dao priliku da zaigra za Gaziantepspor.

Zatrpan pod ruševinama poginuo je Ahmet Ejup Turkaslan, golman Jeni Malatijaspora, a njegovo beživotno telo proneđeno je posle nekoliko sati od zemljotresa koji je pogodio Tursku i Siriju.

Svet su obišle suze njegove supruge Kubre Turkaslan, a sada je o isplivala njegova životna priča koja je mnoge dodatno rastužila.

Svideo mi se i doveo sam ga u Gaziantepspor. Otac mu je bio kamiondžija, preminuo je kada je Ahmet bio mali. Odrastao je kao siroče bez oca i majke. Molio bi se svaki dan. Imao je vernu i odlučnu prirodu. Igrao je i fudbal i usto vreme studirao na fakultetu. Oženio se svojom studentskom ljubavi Kubrom. Oboje su učitelji. Oduvek je želeo da bude vaspitač i da odgaja male ljude, sa setom priča trener.

Rekao je da bi voleo da predaje u budućnosti jer je voleo fudbal. Oženio se suprugom pre 4 meseca. Pozvao je sve svoje prijatelje na svoje venčanje. Srećom, Hasan Ozer, koji je u to vreme bio trener Jeni Malatiaspora, iznenadio je i autobusom dovezao ceo tim iz Malatije u Gaziantep. Bio je veoma dirnut i obradovao se rečima: ‘Moji otac i majka su sve ovo videli„, priseća se Ahmet Zija Juče i dodaje da mu je bila želja da zaigra za nacionalni tim.

Njegova ambicija da radi najviše bi nas obradovala. U razgovorima nam je govorio: „Jednog dana ću sa dresom polumeseca i zvezde na grudima štititi gol reprezentacije“. Ranije je analizirao sve golmane. Ukratko, bio je veliki čovek„, zaključio je trener tragično preminulog golamana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter